By A Web Design

Volg ons op Facebook

Geïnteresseerd in the Figure Challenge om toe te passen bij uw cliënten? Volg dan nu de opleiding tot gelicenseerd Figure Challenge Personal Trainer. Het is niet alleen een geweldig effectief trainingsprogramma, maar is ook voordeliger en efficiënter. Hierdoor is de drempel voor Personal Training lager en kunt u meer cliënten helpen. Daarnaast worden potentiële klanten uit uw regio via de site van The Figure Challenge naar u doorgestuurd, zodat u meer cliënten krijgt.

De specialisatieopleiding tot Figure Challenge Certified Personal Trainer is voor personal trainers met een gedegen vooropleiding. De cursus duurt 1 dag, waarop zowel theorie als praktijk aan bod komen. Op deze dag leert u hoe de trainingstrajecten van The Figure Challenge eruit zien en hoe u deze het meest effectief kunt toepassen.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch en praktisch examen. Na het behalen van een positief resultaat mag u zich Certified Figure Challenge Personal Trainer noemen en ontvangt u het bijbehorend certificaat. Alle Certified Personal Trainers zullen te vinden zijn op de website van The Figure Challenge

 

Voor wie?

Het is voor deze cursus noodzakelijk dat u reeds een relevante vooropleiding tot Personal Trainer heeft behaald en enige ervaring hebt in Personal Training. Indien u niet zeker bent, neem gerust met ons contact op.

 

Waar bestaat de opleiding uit?

De cursus bestaat zowel uit theorie als praktijk. Op deze dag leert u hoe de trajecten van The Figure Challenge eruit zien en hoe u deze het meest effectief kunt toepassen. De onderwerpen zijn o.a. trainingsleer, inspanningsfysiologie, trainingstechnieken en voeding.

 

Opleidingsdata volgen.

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com